SANT PAU

LA DICHA EN LA HONRADEZ

LA DICHA EN LA HONRADEZ

dimarts, 26 de maig del 2015

NOTICIES DEL 25 MAIG. JUDICI A DOS EX-DIRECTIUS DE SANT PAU

Aquí teniu diversos enllaços de la noticia del día 25 de maig de 2015.

Desprès de varius anys d’interposar denuncia l’Associació Professional d’infermeria Sant Pau, juntament amb el Comité d’empresa i la APCF el dia del judici 25 de maig, es va procedir al reconeixement per part dels acusats  d’un delicte d’estafa i es va suspendre el judici amb jurat popular.

Han  tingut atenuant de” reparació del mal”, per haver retornat un dels acusats el import del salari que va cobrar sense motiu. (J. Cuervo).

A  més han estat condemnats a presó de 10 mesos (José Cuervo) i 10 mesos d’inhabilitació per càrrec públic i l’altre (Jordi Varela)  a 9 mesos de presó substituïts per una multa i 9 mesos d’inhabilitació per càrrec públic.

A la vostra opinió deixem si penseu que la condemna es encertada o no.

Per nosaltres es molt satisfactori, veure com desprès de ser criticats per totes bandes per denunciar fets constitutius de presumptes delictes, s’ha demostrat i així ho ha confirmat la justícia, de que hi havia motiu per la denuncia.

Aixó es una petita mostra del que esta pasan a la sanitat i hi han molts temes pendents de ser investigats i de ser jutjats. Recordeu el cas Innova i altres.

És un petit gra de sorra en una platja pendent de ser netejada.

Esperem que els nous aires que sembla ser que bufen pels ciutadans amb les noves incorporacions al món de la política, permetin seguir investigant aquest temes i sobretot que no passin mes. No es pot jugar amb els Impostos i el diner públic de tots per inflar butxaques de ningú.





Ultima noticia ens informa del que parlem més amunt, la feina continua.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada