SANT PAU

LA DICHA EN LA HONRADEZ

LA DICHA EN LA HONRADEZ

dimarts, 17 de juny del 2014

LA SANITAT I DARRERES NOTICIES. A VEURE QUINA US AGRADA MÉS?????????


Poc a poc i gràcies a demandes judicials que tan poc l'hi agraden al poderosos, però que encara que lentes, són efectives es va posant al descobert com gran noms de la sanitat des de fa molts anys, tenen la motxilla personal i política plena de taques i corrupcions.



La retallada de pressupost a la Sanitat des de 2010 és deplorable, l’assistència s’aguanta per la professionalitat dels treballadors, que malgrat la davallada salarial, de drets i els augments de jornades laborals, són els que aguantem que el vaixell no s’enfonsi del tot.


Aixó es el que vol potenciar tant el govern català com el del Estat, la privatització més o menys encoberta de la sanitat pública, que financem entre tots, excepte alguns privilegiats, que prefereixen tenir SICAV i comptes a paradisos fiscals. I a sobre els hi donen amnistia fiscal.¡¡¡¡


I en el nostre paradís particular, la Fundació Privada de l’Hospital de Sant Pau, continua engruixin les seves arques amb tots tipus d’actes: concerts, passarel·les de moda, etc , etc. Aixó sí, la caixa registradora no para. Tots aquest calerons a on van a petar?????? La MIA es passen pel folre la carta fundacional que parla d’allós de que es  beneficií la labor assistencial, no????????


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada