SANT PAU

LA DICHA EN LA HONRADEZ

LA DICHA EN LA HONRADEZ

divendres, 10 de gener del 2014

RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU


Aquí tenim unes fotografies del nostre estimat i enyorat hospital de Sant Pau, més ben dit del ara anomenat Recinte Modernista de Sant Pau.

Per tots els que hem treballat en aquest lloc inigualable, el recórrer les seves pedres i els seus pavellons ens remou un munt d’emocions i de records.

Per aixó us invitem a visitar-lo i per tot el que ens estimem aquest recinte, ara ja molt més patrimoni d’altres que dels treballadors,volem fer unes reflexions.

A la documentació que s’adjunta a la visita al recinte, es recorda com toca, els nostres benefactors, Pau Gil, Manuel Mariné i Molins, Leopold Gil i Llopart i  tants d’altres, i nosaltres volem recordar que la rehabilitació i finançament dels pavellons ja realitzats i dels que queden, seran una gran obra.

I com tota gran obra finançada amb diners de molts llocs, ministeris, fons europeus, govern autonòmic i nacional, però també per la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb una gran aportació, no ens cansarem de demanar el que creiem que és de justícia i és que la Fundació Privada, assumeixi realment la funció per la que va ser creada i dediqui la major part dels seus guanys tant del Recinte Modernista, com de tot el patrimoni immobiliari existent,  a l’assistència.

Aquesta es realitza ara en el Nou Hospital, però no existiria aquest nou centre sense recordar la Historia i la carta fundacional del Hospital de Sant Pau.

Gaudiu de les fotos, fetes per

JUNTA DIRECTIVA API SANT PAU

















































JUNTA DIRECTIVA API SANT PAU
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada